středa 17. března 2010

Converge, jaro a ti druzí...!


Tak se nám to venku trochu uklidnilo a pro změnu si dáme chaos tady.Converge na sklonku roku vydali jedno z nejlepších alb roku 2009 vůbec.Ti co tvrdí opak, na to mají právo.Níže je odkaz na titulní skladbu alba a je to opravdu jízda.Pro slabší povahy doporučuju pytlíky na zvracení.Škoda jen, že Dillinger Escape Plane na novém albu tak vyměkli.Jinak Converge zavítají letos na Brutal Assault do Jaroměře, tak snad to dopadne lépe než na Fluff Festu, kde jsem je viděl naposledy!

Converge - Axe to Fall

Blíží se nám ceny Anděl, další fraška popkultury, kdy si největší jména vzájemně pochválí svá vlastní díla, poplácají se po ramenech a rozdělí si ceny.Bohužel tato nemoc napadá už i žánrové ceny.Člověk se nestačí divit zaslepenosti akademiků, kdy kategorie Hard 'n' Heavy je podle mě naprosto mimo.Na druhou stranu ankety a hudební ceny jsou stejně nesmyslé, hlavně proto, že každý člověk má jiný vkus a představu o vítězi, takže jde jen o to si pořádně ztopořit ego!

Na závěr, když už se bavíme o těch nesmyslých cenách, doporučuji Oskarový snímek The Hurt Locker(Smrt čeká všude), syrové drama o práci pyrotechniků a o tom, že každý Afghánec s kalkulačkou je potencionální terorista!Komu se nechce do kina nebo stahovat, film bude dávat TV Barrandov 10.4.2010 ve 21:15.

1 komentář:

  1. Poslední Converge jsou jízda, ale mě i ti Dillingeři baví, je to pořád zajímavé - melodie/nemelodie. :-) Jinak dík za tip na The Hurt Locker. Nesmím propásnout. 79% na CSFD je slušné hodnocení.

    OdpovědětVymazat